Patelnia z farszem i kotletami

Patelnia z farszem i kotletami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać farsz i Patelnia kotletów spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, wodę, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety wieprzowe z patelni i farsz, Farsz Z Patelni, oraz Farsz Do Kiełbasek Na Patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety i cebulę ugotować na gorącym oleju na dużej patelni 4 min. z każdej strony lub aż kotlety są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieś na talerz; przykryj, aby się ogrzać.
3
Dodaj jabłka i wodę na patelnię. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać w mieszance farszu. Wierzch z kotletami i cebulą; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
CebulaCebula
5
Zdjąć z ognia; odstawić 5 min.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn