Patelnia z awokado, szparagami i fetą
Skillet Egg-in-a-Hole z awokado, szparagi, i Fetan jest Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 19g białka, oraz 43g tłuszczu. Wiele osób robiło ten przepis, a 589 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, chleb, płatki chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Patelnia z krewetkami z Orzo, Fetanem i szparagami, Sałatka z pomidorów wiśniowych, szparagów i awokado z bazylią i fetą, oraz Jajko awokado w dziurze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż migotanie.
Dodać szalotki, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodać szparagi i płatki chili i gotować, aż lekko rumiane, 4 do 5 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i umieść szparagi na ciepłych talerzach.
Powrót patelni na średnim ogniu i dodać masło, wirowanie go wokół patelni, aż się stopi.
Dodać chleb i rozbić każde jajko w odpowiednich otworach. Doprawić solą i pieprzem i pozostawić do gotowania na złoty kolor na dnie, o 2 protokół. Ostrożnie obrócić chleb i jajka łopatką i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i pozostawić do gotowania, aż biały jest ustawiony, o 2 minuty dłużej.
Jajka ułożyć na szparagach, na wierzch polać awokado i posypać serem feta. Wycisnąć sokiem z cytryny i skropić oliwą z oliwek, jeśli używasz.