Patelnia Wieprzowa Slaw
Patelnia wieprzowa Slaw jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 38g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.86 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, pieprz, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Patelnia BBQ Kurczak ze Slaw, Patelnia Przepis Slaw, oraz Mama Hot patelnia boczek Cole Slaw z jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wieprzowinę w oleju na średnim ogniu przez 2-3 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane. Doprawić solą i pieprzem.
W dużej misce, połączyć mąkę i wodę, aż będzie gładka. Wymieszać z octem, cukier, musztarda, sos Worcestershire, sól, nasiona selera i pieprz; wlać do patelni; dodać warzywa.
Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje i warzywa są chrupiące-miękkie. Top z wieprzowiną; przykryć i gotować, aż termometr mięsa osiągnie 160°.