Patelnia wieprzowa i ciepła Salsa ananasowa
Przepis patelnia wieprzowina i ciepły ananas Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 318 kalorii, 26g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z ciepłą salsą ananasową, Wieprzowina Z Ciepłą Salsą Winogronowo-Cebulową, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Grillowaną Na Ciepło Salsą Pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posyp obie strony wieprzowiny przyprawą jerk, solą i czerwonym pieprzem.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjąć wieprzowinę z patelni; przykryć i ogrzać.
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oleju do patelni.
Dodaj ananasa, rezerwując 2 łyżki soku.
Dodaj cebulę; gotować 2 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając. Wymieszaj sok z limonki, jalapeo i reserved sok ananasowy.
Podawać ciepłą salsę na wieprzowinie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.