Patelnia warzywna z soczewicy jęczmiennej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soczewicy, papryka, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jęczmień Soczewica Harissa Gulasz Warzywny, Zupa Z Soczewicy I Jęczmienia, oraz Sałatka Z Soczewicy I Jęczmienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Dodaj soczewicę, marchew i cebulę; gotuj 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Słonina Wieprzowa
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
3
Dodać jęczmień, bazylia, pieprz i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć; dusić 20 minut lub do soczewicy są miękkie, ale nadal twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
5
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera. Zwiększ ciepło do średniego. Przykryć; dusić 10 do 15 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica i warzywa będą miękkie, a płyn prawie się wchłonie.