Patelnia Taco
Przepis na patelnię Taco jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie super bezglutenowe opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. To danie główne ma 535 kalorii, 24g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,89 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka śmietany, smażonej fasoli, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 37%, to danie nie jest takie niesamowite. Patelnia Taco, Patelnia Taco, oraz Patelnia Taco są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj fasolę, papryczki chili i czosnek w proszku; gotuj, aż się rozgrzeje.
W małej misce wymieszaj śmietanę, kminek i chili w proszku; rozprowadzić na mieszance wołowej. Na wierzch z pomidorem, oliwkami i zielonym pieprzem.
Podawać z chipsami tortilla lub muszlami taco, sałatą i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór na Tacos. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir]()
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir
kawa, śliwka, granat