Patelnia Spaghetti alla Carbonara z kapustą

Patelnia Spaghetti alla Carbonara z kapustą
Patelnia Spaghetti alla Carbonara z kapustą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $2.6 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 876 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, parmigiano-reggiano, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Alla Carbonara, Spaghetti alla Carbonara, oraz Spaghetti alla Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek ciepła w 12-calowej patelni na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż większość tłuszczu jest renderowana i zaczyna chrupać, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać szalotkę i gotować, aż pachnące i lekko zmięknie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Dodać jarmuż i gotować, mieszając, aż jarmuż gotuje się i zaczyna chrupać, 3 do 4 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
JarmużJarmuż
4
Kapustę, boczek i szalotkę przełożyć do miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W tym samym garnku, dodać bulion i makaron, dostosować ogień, aby utrzymać energiczny wrzenia, i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania aż al dente, mieszając od czasu do czasu, aby zapewnić nic kije. Podczas gdy makaron jest prawie gotowy do gotowania, dodać surowe jajka, ser i czarny pieprz do jarmużu i mieszanki boczku. Gdy makaron jest gotowy, zdjąć z ognia, dodać mieszaninę jarmużu do patelni i energicznie mieszać drewnianą łyżką, aż zgęstnieje i będzie kremowy. Mocno doprawić czarnym pieprzem i od razu podawać z większą ilością sera i czarnego pieprzu na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(Keebler)(Keebler)
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn