Patelnia Spaghetti alla Carbonara z kapustą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $2.6 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 876 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, parmigiano-reggiano, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Alla Carbonara, Spaghetti alla Carbonara, oraz Spaghetti alla Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek ciepła w 12-calowej patelni na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż większość tłuszczu jest renderowana i zaczyna chrupać, o 5 protokół.
W tym samym garnku, dodać bulion i makaron, dostosować ogień, aby utrzymać energiczny wrzenia, i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania aż al dente, mieszając od czasu do czasu, aby zapewnić nic kije. Podczas gdy makaron jest prawie gotowy do gotowania, dodać surowe jajka, ser i czarny pieprz do jarmużu i mieszanki boczku. Gdy makaron jest gotowy, zdjąć z ognia, dodać mieszaninę jarmużu do patelni i energicznie mieszać drewnianą łyżką, aż zgęstnieje i będzie kremowy. Mocno doprawić czarnym pieprzem i od razu podawać z większą ilością sera i czarnego pieprzu na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)