Patelnia Seitan i Polenta ze świeżymi zieleniami
Seitan i Polenta patelnia ze świeżych zieleni może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 28g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Jeśli masz dziecko szpinak, sos sojowy, seitan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowa Polenta Lasagne z pieczarkami i Seitanem, Ogród-świeże Stir-Fry z Seitan, oraz Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cut puckered kończy się polenta, a następnie pokroić cala grubości.
Każdy kawałek pokroić na 4 małe kliny.
Podgrzać szeroką patelnię nonstick.
Dodaj kroplę oleju i rozłóż go papierowym ręcznikiem, aby stworzyć bardzo lekką warstwę lub użyj sprayu oleju do gotowania.
Dodać kliny polenta; gotować w jednej warstwie na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 5 protokół z każdej strony.
Przełożyć polentę na talerz.
Podgrzać olej i sos sojowy powoli w tej samej patelni. Zanim się zbyt gorąco, dodać seitan i dobrze wymieszać. Podnieść ogień do średniej wysokości i smażyć, często mieszając, przez 5 minut. Wymieszać w bok choy, szpinak, i szalotki, następnie przykryć i gotować, aż tylko zwiędnie, 1 do 2 protokół.
Posypać octem do smaku. Delikatnie złóż kliny polenta i suszone pomidory, jeśli używasz. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;