Patelnia Seitan i Polenta ze świeżymi zieleniami

Patelnia Seitan i Polenta ze świeżymi zieleniami
Seitan i Polenta patelnia ze świeżych zieleni może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 28g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Jeśli masz dziecko szpinak, sos sojowy, seitan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowa Polenta Lasagne z pieczarkami i Seitanem, Ogród-świeże Stir-Fry z Seitan, oraz Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cut puckered kończy się polenta, a następnie pokroić cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2
Każdy kawałek pokroić na 4 małe kliny.
3
Podgrzać szeroką patelnię nonstick.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj kroplę oleju i rozłóż go papierowym ręcznikiem, aby stworzyć bardzo lekką warstwę lub użyj sprayu oleju do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Dodać kliny polenta; gotować w jednej warstwie na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 5 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
6
Przełożyć polentę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
7
Podgrzać olej i sos sojowy powoli w tej samej patelni. Zanim się zbyt gorąco, dodać seitan i dobrze wymieszać. Podnieść ogień do średniej wysokości i smażyć, często mieszając, przez 5 minut. Wymieszać w bok choy, szpinak, i szalotki, następnie przykryć i gotować, aż tylko zwiędnie, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos SojowySos Sojowy
Bok ChoyBok Choy
SzpinakSzpinak
SeitanSeitan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Posypać octem do smaku. Delikatnie złóż kliny polenta i suszone pomidory, jeśli używasz. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Sól I PieprzSól I Pieprz
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
OcetOcet
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn