Patelnia ryby i warzywa

Patelnia ryby i warzywa
Ryby i warzywa na patelni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.87 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 249 kalorii, 22g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Jeśli masz natychmiastowy brązowy ryż, seler, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Patelnia z kurczaka i warzyw, Patelnia z kurczaka i warzyw, oraz Patelnia z szynką i warzywami Au Gratin.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick połącz bulion, marchew, seler i płatki pietruszki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
MarchewMarchew
SelerSeler
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odkryj patelnię; powrót do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Na wierzch polać filetami gardłosza pomarańczowego, posypać mieszanką czosnkowo-pieprzową. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryć i gotować 10 do 15 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy i łatwo wyśrodkować płatki rybne widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gardłosz AtlantyckiGardłosz Atlantycki
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
RybyRyby
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W razie potrzeby udekoruj świeżą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn