Patelnia Przegrzebki Morskie
Patelnia Morskie przegrzebki wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, soli, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 11 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Patelnia Przegrzebki Morskie, oraz Patelnia brukselka z boczkiem i SHERRY i LODGE patelnia & Cookbook GIVEAWAY dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bułkę tartą i sól w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Dodaj przegrzebki, kilka na raz, i wstrząsnąć płaszcz. Powtórz z pozostałymi przegrzebkami.
Roztopić masło w oliwie z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; przegrzebki smażyć, aż zbrązowieje i nieprzezroczyste, 1 1/2 do 2 minut na stronę.
Przełożyć przegrzebki na talerz i ogrzać.
Wymieszać wino, sok z cytryny, pietruszka, i czosnek na patelni i doprowadzić do wrzenia. Dusić aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Polać przegrzebki sosem cytrynowo-winnym.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.