Patelnia Morskie przegrzebki wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, soli, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 11 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Patelnia Przegrzebki Morskie, oraz Patelnia brukselka z boczkiem i SHERRY i LODGE patelnia & Cookbook GIVEAWAY dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć bułkę tartą i sól w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Dodaj przegrzebki, kilka na raz, i wstrząsnąć płaszcz. Powtórz z pozostałymi przegrzebkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Gruby Czerwony Cukier
3
Roztopić masło w oliwie z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; przegrzebki smażyć, aż zbrązowieje i nieprzezroczyste, 1 1/2 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Przegrzebki
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Przełożyć przegrzebki na talerz i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
5
Wymieszać wino, sok z cytryny, pietruszka, i czosnek na patelni i doprowadzić do wrzenia. Dusić aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.