Patelnia pieczony Filet Mignon ze szparagami okoń morski z pieczonym Puree z kalafiora

Patelnia pieczony Filet Mignon ze szparagami okoń morski z pieczonym Puree z kalafiora
Pan pieczony Filet Mignon ze szparagami okoń morski z pieczonym Puree z kalafiora może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1157 kalorii, 43g białka, oraz 93g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 9,03 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i mielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Pan pieczony Filet Mignon z sosem Rumowo-Czerwonym Chile, Pieczony Boczek Z Winogron Zawijany Filet Mignon, oraz Pieczony Filet Mignon, Sos Z Wina Wiśniowego I Łatwe Puree Czosnkowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małym garnku, na średnim ogniu, dodać ocet i brązowy cukier, i ubijać do połączenia. Gotować i zmniejszyć do grubości, o konsystencji syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KlonowySyrop Klonowy
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
3
Ubić 2 łyżki masła i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Podawać skropione filetem mignon i szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filet MignonFilet Mignon
SzparagiSzparagi
1
Pokrój dno 1 1/2 cala od szparagów. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać szparagi i blanszować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Wyjąć z wody i wstrząsnąć w łaźni lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
4
Przełóż szparagi z kąpieli lodowej na patelnię wyłożoną papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Wyjmij filety z lodówki na 20 minut przed ich gotowaniem, aby mogły osiągnąć temperaturę.
6
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Rozgrzać olej rzepakowy w dużym ciężkim dnie na dużym ogniu. Każdy filet obficie doprawić solą i pieprzem. Sear filety na patelni, aż brązowy i chrupiące, o 2 protokół na stronie. Podgrzać i dodać 4 łyżki masła, czosnek i świeży tymianek. Za pomocą łyżki filety zalać roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeży Tymianekświeży Tymianek
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieść patelnię w piekarniku na 4 do 5 minut dla średnio rzadkich lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 130 do 135 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Pozostaw na 5 minut przed podaniem.
10
Podgrzać niewielką ilość oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj szparagi, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i saute aż do ogrzania przez, O 2 protokół. Szparagi powinny być lekko delikatne, ale nadal mają małe zatrzaski, gdy je ugryźć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
12
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Do dużego naczynia do pieczenia dodać kalafior, jabłko i 3 łyżki oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i wymieszać. Piec w piekarniku, aż brązowy na wierzchu, o 25 protokół, następnie dodać bulion warzywny i piec do miękkości, kolejne 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
KalafiorKalafior
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
14
Dodać pieczony kalafior, jabłko i bulion do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
15
Przenieść do metalowej miski i umieścić nad garnkiem gotującej się wody, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
16
Wyłącz piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Podgrzać trochę oleju rzepakowego w dużym ciężkim dnie na dużym ogniu. Każdy filet obficie doprawić solą i pieprzem. Filety przesączyć, skórką w dół, aż staną się brązowe i chrupiące, obrócić i chrupiące z drugiej strony, około 2 do 3 minut na stronę. Wyłączyć ogień, dodać masło i łyżką polać filety roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MasłoMasło
18
Przenieść do piekarnika, aby zakończyć gotowanie, o 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Pokrój zielone liście z poru i wyrzuć. Pokrój łodygę na grube pierścienie o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
2
Umieścić je w dużej misce wypełnionej zimną wodą i pozostawić do namoczenia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Usunąć nieszczelności i osuszyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj pory i saute do miękkości, o 4 protokół. Rozpuścić patelnię z białym winem i dodać bulion warzywny. Zmniejszyć o połowę, a następnie ubić zimne masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Wino BiałeWino Białe
MasłoMasło
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
6
Podawać na okonia morskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
1
Za pomocą prostokątnego talerza połóż łóżko 3 do 4 szparagów na 1 stronie talerza. Ułożyć na wierzchu kawałek filetu mignon i skropić redukcją balsamiczną. Z drugiej strony talerza umieścić około 1/4 szklanki puree z kalafiora, top z kawałkiem labraksa i skropić sosem z pora. Powtórz z pozostałymi składnikami, aby uzyskać w sumie 6 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filet MignonFilet Mignon
KalafiorKalafior
SzparagiSzparagi
SOSSOS
SeabassSeabass
PorPor

Składniki

680Orzechy dowolne (posiekane)2 łyżki pokrojonej w kostkę, pieczonej czerwonej papryki2 łyżki pokrojonej w kostkę, pieczonej czerwonej papryki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)dietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa2(zima)Bita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie4(zima)Bita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie3(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej rzepakowyOlej rzepakowy1Głowakalafior, kwiaty i łodygi pokrojone na duże kawałkikalafior, kwiaty i łodygi pokrojone na duże kawałki567Orzechy dowolne (posiekane)filet mignon pokroić na 6 równych porcjifilet mignon pokroić na 6 równych porcji5gałązkipokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )1Jabłko Fuji, obrane, rdzeniowane i krojoneJabłko Fuji, obrane, rdzeniowane i krojone3goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1Duże(i tylko porcje)(i tylko porcje)2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)3(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwekOliwa z oliwek6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól680Orzechy dowolne (posiekane)filet z labraksa pokrojony na 6 równych porcjifilet z labraksa pokrojony na 6 równych porcji2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion warzywny lub bulionbulion warzywny lub bulion3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion warzywny lub bulionbulion warzywny lub bulion3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn