Patelnia pieczony Filet Mignon ze szparagami okoń morski z pieczonym Puree z kalafiora
Pan pieczony Filet Mignon ze szparagami okoń morski z pieczonym Puree z kalafiora może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1157 kalorii, 43g białka, oraz 93g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 9,03 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i mielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Pan pieczony Filet Mignon z sosem Rumowo-Czerwonym Chile, Pieczony Boczek Z Winogron Zawijany Filet Mignon, oraz Pieczony Filet Mignon, Sos Z Wina Wiśniowego I Łatwe Puree Czosnkowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małym garnku, na średnim ogniu, dodać ocet i brązowy cukier, i ubijać do połączenia. Gotować i zmniejszyć do grubości, o konsystencji syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Syrop Klonowy
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Garnek
3
Ubić 2 łyżki masła i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Podawać skropione filetem mignon i szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filet Mignon
Szparagi
1
Pokrój dno 1 1/2 cala od szparagów. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać szparagi i blanszować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
3
Wyjąć z wody i wstrząsnąć w łaźni lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Lód
4
Przełóż szparagi z kąpieli lodowej na patelnię wyłożoną papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
5
Wyjmij filety z lodówki na 20 minut przed ich gotowaniem, aby mogły osiągnąć temperaturę.
6
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Rozgrzać olej rzepakowy w dużym ciężkim dnie na dużym ogniu. Każdy filet obficie doprawić solą i pieprzem. Sear filety na patelni, aż brązowy i chrupiące, o 2 protokół na stronie. Podgrzać i dodać 4 łyżki masła, czosnek i świeży tymianek. Za pomocą łyżki filety zalać roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
świeży Tymianek
Olej Rzepakowy
Masło
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Umieść patelnię w piekarniku na 4 do 5 minut dla średnio rzadkich lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 130 do 135 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
Patelnia
9
Pozostaw na 5 minut przed podaniem.
10
Podgrzać niewielką ilość oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Dodaj szparagi, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i saute aż do ogrzania przez, O 2 protokół. Szparagi powinny być lekko delikatne, ale nadal mają małe zatrzaski, gdy je ugryźć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Szparagi
12
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Do dużego naczynia do pieczenia dodać kalafior, jabłko i 3 łyżki oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i wymieszać. Piec w piekarniku, aż brązowy na wierzchu, o 25 protokół, następnie dodać bulion warzywny i piec do miękkości, kolejne 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bulion Warzywny
Kalafior
Oliwa Z Oliwek
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
14
Dodać pieczony kalafior, jabłko i bulion do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
15
Przenieść do metalowej miski i umieścić nad garnkiem gotującej się wody, aby się ogrzać.
Podgrzać trochę oleju rzepakowego w dużym ciężkim dnie na dużym ogniu. Każdy filet obficie doprawić solą i pieprzem. Filety przesączyć, skórką w dół, aż staną się brązowe i chrupiące, obrócić i chrupiące z drugiej strony, około 2 do 3 minut na stronę. Wyłączyć ogień, dodać masło i łyżką polać filety roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Rzepakowy
Masło
18
Przenieść do piekarnika, aby zakończyć gotowanie, o 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Pokrój zielone liście z poru i wyrzuć. Pokrój łodygę na grube pierścienie o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
2
Umieścić je w dużej misce wypełnionej zimną wodą i pozostawić do namoczenia przez 5 minut.
Usunąć nieszczelności i osuszyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj pory i saute do miękkości, o 4 protokół. Rozpuścić patelnię z białym winem i dodać bulion warzywny. Zmniejszyć o połowę, a następnie ubić zimne masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Warzywny
Wino Białe
Masło
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
6
Podawać na okonia morskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seabass
1
Za pomocą prostokątnego talerza połóż łóżko 3 do 4 szparagów na 1 stronie talerza. Ułożyć na wierzchu kawałek filetu mignon i skropić redukcją balsamiczną. Z drugiej strony talerza umieścić około 1/4 szklanki puree z kalafiora, top z kawałkiem labraksa i skropić sosem z pora. Powtórz z pozostałymi składnikami, aby uzyskać w sumie 6 porcji.