Patelnia Pieczone Żeberka
Patelnia-pieczone żeberka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 774 kalorii, 61g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na $6.97 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką olej z pestek winogron, tymianek, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Brokuły Pieczone, Patelnia pieczona brukselka z boczkiem, oraz Arkusz Pan Kurczak z pieczonym bakłażanem Caponata.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 ° F. doprawić steki solą i pieprzem; pozostaw w temperaturze pokojowej przez 30 minut. Rozsypać i rozmaryn równomiernie w dnie patelni do pieczenia; kropka z 4 łyżkami masła.
Rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.Zmniejszyć ogień do średniego i dodać 1 toskillet Steak. Gotować, aż smażone i złocisto brązowewszystkie strony (w tym krawędzie), 2-3 minut na stronie.
Przełożyć stek do przygotowanej palarni.
Wylej olej i wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi. Powtórz z pozostałymi 1 łyżką stołowąbutter, 1 łyżką oleju i stekiem.
Pieczone steki w piekarniku, obracając półwytrzymałe gotowanie i fastrygowanie częstym masłem ziołowym na patelni, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów steków 52° dla średnio rzadkich, około 20 minut, lub do pożądanej doneness.
Przełożyć steki na deskę do krojenia.
Drizzle1 łyżka masła ziołowego z pieczenia panover każdy stek i odstawić na 10 minut.Pokroić na ziarno i podzielić międzyplaty. Nie zapomnij ustawić kościdla tych, którzy lubią je gryźć.
Podawać Z Sosem Béarnaise.