Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać patelni pieczony pieprz Lasagnan spróbować. To danie główne ma 348 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sosu do makaronu w butelkach, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, twarogu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczona Lasagna warzywna z pieczonym sosem z czerwonej papryki, Pieczona Lasagne Z Czerwoną Papryką, oraz Pieczona Czerwona Papryka Lasagne # SundaySupper.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj paprykę i cebulę na patelni; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć z ognia; dodać czerwoną paprykę, bazylię i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Każdy makaron lasagne pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Umieść 4 połówki na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania. Top z 1/2 szklanki sosu makaronowego, 2/3 szklanki mieszanki czerwonej papryki,1/2 szklanki twarogu, 1/3 szklanki szpinaku i 1 łyżka parmezanu. Powtórz warstwy jeden raz. Top z pozostałymi 4 makaronem, 1/2 szklanki sosu makaronowego, 1/2 szklanki mieszanki czerwonej papryki i serem mozzarella.
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.