Patelnia Pesto makaron z krewetkami i orzeszkami pinii

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać patelni Pesto makaron z krewetkami i orzeszkami pinii spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 39g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 260 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, pesto, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Makaron z pesto rukola, suszone pomidory i orzeszki piniowe przepis, Makaron Pesto z fasolką szparagową, suszonymi pomidorami i prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Grillowana Sałatka z makaronem z kurczaka Pesto z suszonymi pomidorami, rukolą i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce pinenuts w 12-calowej patelni i ciepła na dużym ogniu, podrzucając i mieszając często aż lekko tosty.
Przełożyć do miski i odstawić.
Podgrzać wodę w 12-calowej patelni na dużym ogniu, aż do wrzenia i mocno soli, aż smakuje jak Morze.
Dodaj linguine i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż al dente, o 8 protokół.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody z makaronu i przenieść do miski. Wymieszać z 1/2 łyżki oliwy z oliwek i odstawić.
Wytrzeć patelnię, i ogrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki oleju na średnim ogniu, aż mieni się.
Dodać pomidory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Przesunąć pomidory na bok i dodać krewetki, przyprawy tych z solą i pieprzem po obu stronach. Gotować, aż różowy i nieprzezroczyste, o 4 minut ogółem, przewracając raz w połowie drogi przez gotowanie.
Dodaj makaron z powrotem na patelnię, wymieszaj pesto i orzeszki piniowe, aż się połączą.
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu w razie potrzeby, dodając trochę na raz, aż reaktywuje pożądaną konsystencję. Doprawić solą i pieprzem, przełożyć do ciepłych miseczek, na wierzch polać bazylią i podawać.