Patelnia Naleśnik Truskawkowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać patelni naleśnik truskawkowy spróbować. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mąkę, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Baked Blueberry Patelnia Naleśnik, Patelnia bezziarnista z pieczonym kompot wiśniowym (Paleo), oraz Szaszłyki Z Naleśnikami Truskawkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieść jajka, mleko, ekstrakt waniliowy, cukier, sól i mąkę w blenderze. Pulsuj, aż w cieście nie pozostaną suche grudki. Roztopić masło w 8-calowej, żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Wlać ciasto i wrzucić truskawki.
Umieść patelnię w piekarniku i piec, aż nadmuchane i złoty, 20 do 25 protokół.
Wyjąć z piekarnika i podawać natychmiast.