Patelnia na piwo i bekon Burger
Przepis piwo i bekon Burger patelnia może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 30 minut. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 35g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jalapeño chiles, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Boczek Burger Kapusta Stir Fry Patelnia Dish, Boczek Burger Kapusta Stir Fry Patelnia Dish, oraz New York Burger Week: Precel Burger z piwnym serem.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 protokół, często mieszając, aż brązowy; odcedzić.
Wymieszaj mleko, gorącą wodę, piwo, niegotowany makaron i mieszankę sosów (z pudełka do hamburgerów).
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Wierzch z 1/2 szklanki sera, boczku i cebuli.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera na wierzchu. Przykryć; odstawić na 5 minut (sos zgęstnieje w stanie).
Posypać sosem pieprzowym.