Patelnia na ciasto pasterskie
Patelnia ciasto pasterza przepis może zaspokoić szkockie pragnienie w okolicy 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na 1,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, salisbury, wodę i mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 437 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Skillet Shepherd ' s Pie, oraz Skillet Shepherd ' s Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 protokół, często mieszając, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać z gorącą wodą, mlekiem, mieszanką sosów i niegotowanym makaronem (z pudełka do hamburgerów) oraz rozmrożonymi warzywami.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron i warzywa będą miękkie.
W międzyczasie ugotuj ziemniaki zgodnie z zaleceniami na pudełku na 6 porcji. Łyżką i delikatnie rozprowadzić puree ziemniaczane na mieszaninie makaronu.
Posypać serem. Przykryć; odstawić na około 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Posypać natką pietruszki.