Patelnia mielona jagnięcina z sosem pomidorowym, fasolką szparagową i kuskusem

Patelnia mielona jagnięcina z sosem pomidorowym, fasolką szparagową i kuskusem
Need a dairy free main course? Patelnia mielona jagnięcina z sosem pomidorowym, fasolka szparagowa, i kuskus może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 95 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sok z 2 limonek, cebuli, fasoli i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Patelnia mielona jagnięcina ze szparagami, groszkiem i sosem Tzatziki, Grecka duszona jagnięcina z fasolką szparagową i pomidorem, oraz Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i szczyptę soli i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać jagnięcinę, rozbijając ją łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Dodać przyprawy i gotować, mieszając, aż jagnięcina nie jest już różowy, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Dodaj pomidory i pozwól gotować przez kilka minut, aby zmiękły, a następnie delikatnie rozbij je maserem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
6
Dodać fasolkę szparagową i wodę lub bulion i doprowadzić płyn do gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Dodać kuskus, przykryć, i gotować, aż cous cous jest gotowane przez, o 12 protokół, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z sokiem z limonki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn