Patelnia mielona jagnięcina z sosem pomidorowym, fasolką szparagową i kuskusem

Need a dairy free main course? Patelnia mielona jagnięcina z sosem pomidorowym, fasolka szparagowa, i kuskus może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 95 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sok z 2 limonek, cebuli, fasoli i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Patelnia mielona jagnięcina ze szparagami, groszkiem i sosem Tzatziki, Grecka duszona jagnięcina z fasolką szparagową i pomidorem, oraz Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż migotanie.
Dodać cebulę i szczyptę soli i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Dodać jagnięcinę, rozbijając ją łyżką.
Dodać przyprawy i gotować, mieszając, aż jagnięcina nie jest już różowy, 2 do 3 protokół.
Dodaj pomidory i pozwól gotować przez kilka minut, aby zmiękły, a następnie delikatnie rozbij je maserem ziemniaczanym.
Dodać fasolkę szparagową i wodę lub bulion i doprowadzić płyn do gotować.
Dodać kuskus, przykryć, i gotować, aż cous cous jest gotowane przez, o 12 protokół, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z sokiem z limonki i podawać.