Patelnia Meksykańska Lasagne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać patelni meksykańskiej lasagne spróbować. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 482 kalorie, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz fasolę, kukurydzę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Lazania Na Patelni, Jedna Patelnia Lasagne, oraz Lazania Na Patelni.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Wymieszać z gorącą wodą, mlekiem, niegotowanym makaronem i mieszanką sosów (z pudełka do hamburgerów) i mieszanką przypraw taco.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj fasolę, mrożoną kukurydzę i salsę; wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Zdjąć z ognia; odsłonić (sos zgęstnieje w miarę upływu czasu).