Patelnia kukurydziana na kolbie z parmezanem i kolendrą
Need a przystawka bezglutenowa? Patelnia kukurydzy na kolbie z parmezanem i kolendry może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz kłosy kukurydzy, parmezan, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Parmezan Cilantro Patelnia Kukurydziana, Słodka kukurydza z parmezanem i kolendrą, oraz Filety z patelni z masłem kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kukurydzę gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 5 minut.
Wymieszać 5 łyżek oleju, sera, czosnku, soku z limonki, kminku i sosu pieprzowego w średniej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę i smażyć aż do ogrzania przez, obracając często, o 2 protokół.
Posmaruj kukurydzę mieszanką parmezanu. Obróć kukurydzę i posmaruj więcej mieszanki sera. Gotować, aż powłoka zacznie kolorować, o 3 protokół.
Przenieść kukurydzę na talerz.
Wymieszaj kolendrę z pozostałą mieszaniną parmezanu i posmaruj kukurydzą.