Patelnia kiełbaski z Black-Eyed Peas, fasola Romano, i pomidory
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj kiełbaski na patelni z Black-Eyed Peas, fasola Romano i pomidory spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 597 kalorii, 30g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbaski andouille, oliwę z oliwek, kiełbaski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Black-Eyed Peas And Dill Potato patelnia, oraz Heirloom Tomatoes And Black Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej głębokiej patelni lub garnku na średnim ogniu.
Dodać kiełbasy i gotować, aż rumiane i termometr włożony poziomo do włoskich kiełbas rejestruje 74°, obracając od czasu do czasu, o 12 protokół.
Kiełbaski przełożyć na talerz.
Dodatek do patelni; posypać solą i gotować do miękkości i zaczyna brązowieć, o 4 protokół.
Dodać czosnek; wymieszać 30 sekund.
Dodać bulion i groch; przykryć i gotować, aż groch będzie prawie miękki, o 12 protokół.
Dodać fasolę; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie prawie miękka, o 4 protokół.
Dodać pomidory; gotować na wolnym ogniu, aż pomidory zaczną pękać, o 2 protokół.
Dodaj tymianek i kiełbaski z nagromadzonymi sokami. Gotować, aż kiełbaski są podgrzewane, groch i fasola są miękkie, a płyn płaszcze z powrotem łyżki, 3 do 4 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżka vegetablemixture w dużej płytkiej misce. Ułóż kiełbaski i podawaj.