Patelnia kanadyjski boczek i ziemniaki
Patelnia kanadyjski boczek i ziemniaki jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 191 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, deluxe loaded au gratin ziemniaki, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 15 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dwa razy Pieczone słodkie ziemniaki z cheddarem i boczkiem kanadyjskim, Kukurydza Sauté Z Boczkiem Kanadyjskim, Ziemniakami I Papryką, oraz Ziemniaki na patelni z boczkiem i cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni głęboko-jednostronnej nonstick, podgrzać wodę i masło do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać plastry ziemniaków z mieszanki; powrócić do wrzenia. Gotować 15 minut.
Nie wysysać ziemniaków. Wymieszać zawartość opakowania sosu z mieszanki, mleko, boczek i groszek cukrowy. Wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować od 4 do 5 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje.
Posypać zawartością opakowania posypki z mieszanki. W razie potrzeby doprawić do smaku pieprzem.