Patelnia Kale Pizza
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać patelni Kale Pizzan spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 495 kalorii, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, ciasto na pizzę piekarnia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Week: Kozi Ser I Jarmuż Pizza, Kale Breakfast Patelnia, oraz Patelnia z kiełbasą i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania; lekko pokryć ciasto sprayem do gotowania. Przykryć czystą szmatką i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę.
Rozwałkuj ciasto na 14-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni; przykryj folią.
Cebulę i czosnek ugotować w 1 łyżce. gorący olej w 12-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, często mieszając, 2 minuty lub aż cebula będzie miękka.
Dodać jarmuż i rozmaryn. Gotować, stale mieszając, 2 minuty lub tylko do zwiędnięcia. Wymieszać z octem.
Wytrzyj patelnię do czysta. Zmniejszyć ciepło do średniego. Patelnia płaszcz z 2 łyżeczki. olej; posypać mąką kukurydzianą. Ułóż ciasto na patelni, delikatnie rozciągając krawędzie, aby pokryć dno i boki patelni. Gotować na średnim ogniu 2 protokół.
Zdjąć z ognia. Top z mieszanki jarmużu i serów.
Krawędzie pędzla z pozostałą 1 łyżeczką. olej.
Piec w 450 przez 12 do 15 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Posypać czerwoną papryką.