Patelnia Huevos Rancheros

Patelnia Huevos Rancheros
Patelnia przepis Huevos Rancheros jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeno, jajka, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Patelnia Huevos Rancheros, Patelnia Huevos Rancheros, oraz Skillet-gotowane Huevos Rancheros.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cebulę i szczyptę soli i gotować, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać czosnek, jalapenos i kminek i gotować, aż pachnące i zmiękną, o 30 sekund więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Dodaj pomidory i pozwól gotować, aż zmiękną, a następnie rozbij je drewnianą łyżką lub maserem ziemniaczanym. Dostosuj ciepło, aby utrzymać energiczny wrzenia, przyprawy do smaku, i gotować, aż zgęstnieje, 8 do 10 protokół. Obniżyć ogień, wymieszać fasolę, a następnie zrobić studnie w sosie i dodać do nich jajka. Przykryć i gotować, aż białka ustąpią, o 5 protokół. Tortille podzielić na 4 talerze i ostrożnie kadzi jajka wraz z mieszaniną fasoli i pomidorów. Top z kolendrą i podawane z limonkami i plastrami awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
ChochlaChochla

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn