Patelnia-Fasolka Szparagowa

Patelnia-Fasolka Szparagowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać patelni Blister zielona fasola spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 57 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka koszernej soli, wina, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szparagowa fasolka szparagowa i pomidory, Fasolka Szparagowa Z Pomidorowo-Migdałowym Pesto, oraz Stek z fasoli szparagowej glazurowanej soją.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać oliwę z oliwek; wirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
3
Dodaj pokruszony czerwony pieprz i fasolkę szparagową; gotować 3 protokół lub aż pęcherze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
4
Dodać wino; gotować 2 minuty lub aż płyn odparuje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
5
Posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn