Patelnia Do Ryb Śródziemnomorskich

Śródziemnomorska patelnia ryb może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rosół z kurczaka, oliwę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Patelnia z kurczaka śródziemnomorskiego-odmiana podstawowej patelni z kurczaka, Patelnia z krewetkami śródziemnomorskimi dla dwojga, oraz Patelnia Z Krewetkami Śródziemnomorskimi.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pomidor, papryka, bazylia, wino, szalotka, czosnek i 1/4 łyżeczki chili w proszku; odstawić.
Filety posypać pozostałym chili w proszku. Na dużej patelni, gotować filety w oleju na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo widelcem, dodając mieszankę pomidorową podczas ostatnich 3 minut gotowania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.