Patelnia Do Makaronu Tex-Mex Taco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tex-Mex Taco Pasta Skillet. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.66 za porcję. Mieszanka pomidorów w puszkach, kukurydzy, mieszanki przypraw Taco Bell® Taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 114 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, Sałatka Makaronowa Tex Mex: Kremowy Południowo-Zachodni Smak, oraz Hamburgery Tex-Mex.
Instrukcje
Brązowe mięso z papryką i cebulą w dużej patelni nonstick.
Wymieszać z wodą, mieszanką przypraw taco i pomidorami; doprowadzić do wrzenia. Makaron wymieszać; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 10 do 12 min. lub aż makaron będzie miękki, mieszając od czasu do czasu i dodając kukurydzę po 5 minutach.
Wierzch z serem; przykryć.
Odstawić 2 min. albo aż się stopi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.