Patelnia do kiełbasy O'Brien

Patelnia do kiełbasy O'Brien
Jeśli masz około 25 minut do spędzenia w kuchni, O'Brien Kielbasa Skillet może być znakomitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i Whole 30 do wypróbowania. Za 1,22 dolara za porcję otrzymujesz danie dodatkowe dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka , 29 g tłuszczu i łącznie 434 kalorie . Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Jeśli masz pod ręką ziemniaki O'Brien, paprykę, paprykę i kilka innych składników, możesz je przygotować. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 62% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Easy Chicken, Kielbasan and Shrimp Paella , Kielbasa With Brussels Sprouts In Mustard Cream Sauce i Buttermilk Skillet Fried Chicken .

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż kiełbaskę, wyjmij ją łyżką cedzakową i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj ziemniaki i olej do smalcu. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Dopraw pieprzem. Włóż kiełbasę z powrotem do patelni; przykryj i gotuj, aż będzie ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn