Patelnia Czerwona Kapusta
Patelnia czerwona kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól, kapustę, fioletową cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Kapusta Z Patelni, oraz Patelnia kapusta i szynka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę na maśle w dużej głębokiej patelni lub piecu holenderskim do miękkości.
Posypać solą i pieprzem. Gotować cebulę 15 więcej minut lub aż karmelizowane, często mieszając.
Wrzucić posiekaną kapustę z octem i cukrem. Stopniowo dodawać do karmelizowanej cebuli na patelni, dobrze mieszając. Przykryć i gotować na średnim ogniu 25 minut lub aż kapusta będzie miękka.