Patelnia cukinia może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz sól i pieprz, cukinię, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Patelnia z kurczakiem i cukinią, Patelnia Z Cukinią Na Kiełbasę, oraz Patelnia z cukinią, szynką i ryżem.
Instrukcje
1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wymieszać z cukinią, cebulą, pomidorami i boczkiem. Doprawić solą i pieprzem, zalać wodą. Przykryć i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Wymieszać bułkę tartą i sos sojowy na patelni, i wymieszać w ser Cheddar. Przykryć i kontynuować gotowanie 2 minuty, aż ser się rozpuści.