Patelnia Cherry Cobbler
Patelnia Cherry Cobbler może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 280 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 75 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz wyciąg z migdałów, więcej nadzienia z wiśni owocowych, wiśnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Patelnia Cherry Cobbler, Patelnia Cherry Cobbler, oraz Patelnia Cherry Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 11x7-calowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia lub płytkie 2-quart zapiekanka z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać składniki polewy, aż będzie gładka; odstawić.
W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać pozostałe składniki mieszanki owoców. Gotować około 2 minut, często mieszając, aż mieszanina będzie gorąca. Łyżka mieszanki owoców do naczynia.
Polewamy równomiernie owocami.
Piec 45 do 50 minut lub aż złoty brąz i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Schłodzić około 20 minut przed podaniem.
Podawać na ciepło z bitą polewą lub lodami.