Patelnia Calzone

Patelnia Calzone
Skillet Calzone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz ukośnie pokrojony chleb, grzyby, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Mięsista Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, oraz Calzone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek. Chleb spryskać sprayem do gotowania; posypać serem. Broil z Topy 4 do 6 cali od ciepła 1 do 2 minut lub aż jasnobrązowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SerSer
Pliki CookiePliki Cookie
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, papryka i czosnek na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; drenaż. Wymieszaj pomidory, sos do pizzy i grzyby. Gotować 1 do 2 minut lub do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sos Do PizzySos Do Pizzy
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieścić 2 kromki chleba tostowego na każdym z 4 talerzy; top z mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WołowinaWołowina

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn