Patelnia BBQ Kurczak ze Slaw
Skillet BBQ Chicken with Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,52 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól koszerna, sól koszerna, coleslaw mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj BBQ Cheddar Chicken, Najlepsza marynata do kurczaka z grilla, oraz Włoski Grillowany kurczak z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ocet, olej, miód, pieprz i sól trzepaczką.
Dodać mieszankę coleslaw, paprykę i cebulę; wrzucić do herbu. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 10 minut.
Między kawałkami folii lub papieru woskowanego umieść każdą pierś kurczaka gładką stroną w dół; delikatnie Funt płaską stroną młotka do mięsa lub wałka do ciasta, aż do grubości 1/2 cala. Kurczaka natrzeć czosnkiem, posypać mieszanką przypraw i solą.
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Kurczak gotować w oleju 5 do 7 minut, obracając raz.
Dodaj sos barbecue i wodę; gotuj od 1 do 2 minut dłużej lub aż kurczak nie będzie już różowy w środku.
Rzuć slaw. Na każdym z 4 talerzy umieść 1 pierś z kurczaka i 1 szklankę slaw. Łyżka 1/4 szklanki sosu na piersi kurczaka.