Patelnia Ananas Do Góry Nogami Ciasto
Patelnia ananas do góry nogami ciasto może być tylko deser szukasz. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, brązowy cukier, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ananas Upside-Down Patelnia Ciasto, Patelnia Ananas Do Góry Nogami Ciasto, oraz Patelnia Ananas Do Góry Nogami Ciasto.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Podgrzać 6 łyżki masła w 10-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, aż do stopienia. Wymieszać z brązowym cukrem i gotować, aż karmelizowane, o 4 protokół.
Układaj pierścienie ananasa w nakładających się kręgach, aby pokryć powierzchnię patelni. Odstawić.
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce, śmietany razem pozostałe 6 łyżki masła i cukru z drewnianą łyżką lub mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół. Ubić jajka po kolei. Ubić wanilią i 1 1/2 łyżki rumu.
Dodaj połowę suchych składników do miski i ubić, aby połączyć.
Dodaj pozostałe suche składniki do miski i beat aż tylko połączone.
Wlać ciasto na ananasy i gładką powierzchnię szpatułką.
Przenieść do piekarnika i piec, aż ciasto tester wyjdzie czysty, o 40 protokół.
Niech ciasto ostygnie przez 5 minut na patelni, a następnie odwrócić na talerz.
Pozostałą ilość rumu posypać tortem.