Patelnia 30-minutowy jarmuż, biała fasola i kiełbasa zupa

Patelnia 30-minutowy jarmuż, biała fasola i kiełbasa zupa
Patelnia 30-minutowy jarmuż, biała fasola i kiełbasa zupa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeno, jarmuż, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 596 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj prosta sobota: kiełbasa, jarmuż i patelnia z białej fasoli, Zupa z białej fasoli i kiełbasy, oraz Zupa z kiełbasy, białej fasoli i jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj szalotki, jalapeno (jeśli używasz), i szczypta soli i gotować, mieszając często, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać tymianek, czosnek i suszone zioła i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła SuszoneZioła Suszone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj kiełbasę, rozbijając ją drewnianą łyżką, aż straci różowy kolor, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
5
Dodaj bulion, jarmuż i fasolę i podnieś ciepło, aby doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Wchodzisz na jarmuż, aż zacznie więdnąć. Za pomocą masher ziemniaków, rozbić niektóre fasoli zagęścić bulion. Przykryć i pozostawić do gotowania aż zgęstnieje, 6 do 8 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
6
Usunąć łodygi tymianku i wyrzucić. Wymieszać sok z limonki lub cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem, kadzi do misek, posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia32
Magazyn