Patelnia 30-minutowy jarmuż, biała fasola i kiełbasa zupa
Patelnia 30-minutowy jarmuż, biała fasola i kiełbasa zupa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeno, jarmuż, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 596 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj prosta sobota: kiełbasa, jarmuż i patelnia z białej fasoli, Zupa z białej fasoli i kiełbasy, oraz Zupa z kiełbasy, białej fasoli i jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj szalotki, jalapeno (jeśli używasz), i szczypta soli i gotować, mieszając często, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodać tymianek, czosnek i suszone zioła i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła Suszone
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodaj kiełbasę, rozbijając ją drewnianą łyżką, aż straci różowy kolor, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Dodaj bulion, jarmuż i fasolę i podnieś ciepło, aby doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Wchodzisz na jarmuż, aż zacznie więdnąć. Za pomocą masher ziemniaków, rozbić niektóre fasoli zagęścić bulion. Przykryć i pozostawić do gotowania aż zgęstnieje, 6 do 8 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
6
Usunąć łodygi tymianku i wyrzucić. Wymieszać sok z limonki lub cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem, kadzi do misek, posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część