Przepis Pat ' s Rose Apple Pie może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Sprawdza się jako tani deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, sól, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 11%. Spróbuj Batoniki Z Masłem Jabłkowym, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Szarlotki Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w najniższej 1/3 piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby skorupa: w misce robota kuchennego połączyć 2 1/2 szklanki mąki, 2 łyżki białego cukru i sól. Krótko zmiksować, aby połączyć składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokroić w schłodzone masło i skrócić za pomocą przycisku "pulse" robota kuchennego, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Stopniowo mieszaj w wystarczającej ilości wody, aby utworzyć wilgotne grudki.
Zebrać ciasto do kulki i podzielić na pół. Spłaszczyć każdą połowę na dyski, owinąć w plastik i odpocząć w lodówce. (Ciasto można przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
5
Aby zrobić nadzienie: posiekaj 2 jabłka na duże kawałki.
Umieść 4 pokrojone jabłka w dużej misce. W małej misce, wymieszać brązowy cukier, 1/4 szklanki mąki, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, i cukier biały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Posypać pokrojonymi w plasterki jabłkami, następnie dodać sok z cytryny, ekstrakt z wanilii i rum. Wrzucić, aż jabłka są dokładnie pokryte. Odstawić na 1/2 godziny.
W międzyczasie rozwałkuj 1 krążek ciasta do średnicy 12 cali. Pasuje do 9-calowej płyty Deep-dish pie, umożliwiając 1/2 cala zwis na krawędziach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Umieść koło pergaminu lub spłaszczony filtr do Kawy na środku skorupy ciasta i przykryj ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
12
Piecz ciasto w nagrzanym piekarniku przez 10 do 15 minut, aż brzegi zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wyjąć ciężarki ciasta lub fasolę i ostudzić skorupę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Dodatki (opcjonalnie)
14
Soki z mieszanki plastrów jabłek odsączyć do rondla. Gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zacznie gęstnieć. Zagęszczone soki wymieszać z puree z jabłek i rozprowadzić na dnie wstępnie upieczonej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ułóż plasterki jabłka na puree warstwy jabłka, umieszczając plasterki prostopadle do zewnętrznej krawędzi płyty pie, tworząc konfigurację stylu "rose", zaczynając wzdłuż zewnętrznych krawędzi i przesuwając się w kierunku środka.
Rozwałkować drugą połowę ciasta i wyciąć ozdobne kształty liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
17
Posmaruj każdy liść mlekiem i ułóż na wierzchu ciasta i wokół krawędzi Skórki, umieszczając stronę mleka w dół. Po zakończeniu, umyć wierzch całego ciasta z mlekiem i posypać lekko cukrem. Przykryj zewnętrzną krawędź ciasta folią aluminiową, aby zapobiec przerostowi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
18
Umieścić ciasto w nagrzanym piekarniku i piec 1 godzinę do 1 godziny i 15 minut, aż soki bąbelki i skórki brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Usuń folia aluminiowa 45 minut do czasu pieczenia, aby krawędzie skórki do brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego