Pat ' s Roast Beef
Pat ' s Roast Beef to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 52g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.09 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka bulionu wołowego, wina, mąki sosu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczeń dla mamy, Pieczeń Wołowa, oraz Best Ever Roast Beef dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wołowinę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni żeliwnej na średnim ogniu, aż bardzo gorąco, ale nie palenie.
Dodać mięso i podsmażyć ze wszystkich stron.
Dodać grzyby i cebulę do miski i wymieszać pozostałe 2 łyżki oleju. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i wymieszać.
Dodaj do patelni wokół pieczenia.
Umieść patelnię w piekarniku i piecz, aż termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje 130 stopni F, o 40 protokół.
Wyjmij pieczeń z piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut.
Usuń cebulę i grzyby z patelni.
Podczas gdy wołowina odpoczywa, przygotować sos.
Umieść patelnię na małym ogniu.
Dodaj wino i bulion, jednocześnie skrobając rumiane kawałki na dnie patelni.
Ubić mąkę, aż sos zgęstnieje i będzie gładki.
Wołowinę pokroić w bardzo cienkie plasterki.
Przełożyć na talerz i podawać z grzybami, cebulą i sosem.