Pat ' s Pulled Pork Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 41g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oregano, ocet ryżowy, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pulled Pork Tacos, Pulled - Pork Tacos, oraz BBQ Pulled Pork Tacos.
Wymieszać oregano, proszek chipotle, kminek, sól i pieprz razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Chipotle Chile Pieprz
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Doprawić pokrojone w kostkę kawałki wieprzowiny mieszanką przypraw i włożyć do dużego holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodaj cebulę, czosnek, bulion z kurczaka, przecier pomidorowy, miód, sok pomarańczowy i limonka, i juiced połówki pomarańczy i limonki. Wymieszać drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
1 Truskawka Bez łuski
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Umieścić garnek na średnim ogniu i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Przełożyć do piekarnika i gotować pod przykryciem, aż wieprzowina będzie miękka i łatwo się strzępi, około 1 godziny i 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Wyjąć mięso z holenderskiego pieca na deskę do krojenia. Ustaw holenderski piekarnik na średnim ogniu i zmniejsz płyn, aż stanie się lekko syropowaty, około 10 minut. Tymczasem mięso rozdrobnić i dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1 Funt Udek Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Skropić zredukowaną ciecz do gotowania wieprzowiny i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
9
Podawać z tortillami, kolendrą, kwaśną śmietaną i pikantną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
10
Ocet ryżowy, sok z limonki, olej rzepakowy i cukier ubić razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Truskawka Bez łuski
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Dodaj kapustę, kolendra, zielona cebula, i marchew do dużej miski i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Na 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Skropić opatrunkiem i wrzucić do płaszcza. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać.