Pat ' s Pan-fried Catfish
Sum smażony w patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 220g białka, 462g tłuszczu, oraz w sumie 6092 kalorii. Na 19,8 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 80% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, maślankę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sody oczyszczonej można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sum smażony na patelni, Smażony Sum #2, oraz Smażony Sum Po Boy.
Instrukcje
Suszyć Sum filety z ręcznikami papierowymi.
Wlać 1 szklankę mąki na talerz i "odkurzyć" filety i odstawić na inny talerz na około pół godziny. (Proces ten pomaga utrzymać powłokę na rybach podczas smażenia).Następnie podgrzej skracanie na dużej patelni na średnim ogniu.Ustaw płytką miskę średniej wielkości i talerz obiadowy do "przemywania" i "pogłębiania" fillets.In miskę, rozbić jajka i ubić je trochę, następnie dodać maślankę i sok z cytryny i ubijać te składniki kilka sekund, aż się zmiksują.Na talerz wlać pozostałą filiżankę mąki, mąki kukurydzianej, soli czosnkowej, tymianku, soli kuchennej, sody oczyszczonej i kopru włoskiego (jeśli go używasz).
Wymieszać widelcem lub palcami.Zanurz filet w cieczy, całkowicie go pokryj, a następnie pozwól mu trochę kapać. Następnie ostrożnie zwinąć w mieszance mąki / mąki kukurydzianej, aż zostanie pokryta na całej powierzchni. Ostrożnie ułożyć filet w gorącym oleju. Powinien natychmiast rozpocząć smażenie-jeśli nie, olej nie jest wystarczająco gorący!Powtarzaj ten proces, aż będziesz miał połowę filetów na patelni. Nie chcesz ich tłumować, więc planuj robić ryby w dwóch oddzielnych partiach.Gdy filety zmienią się na złoty kolor na dolnej stronie, ostrożnie obróć je, aby usmażyć drugą stronę.
Wyjmij je na talerz z ręcznikami papierowymi, gdy będą złotobrązowe (około 3-4 minut z każdej strony). (Filety powinny być śnieżnobiałe w grubej porcji fileta, a mięso powinno się" łuszczyć " po rozerwaniu widelcem).
Podawać albo jako kanapkę, albo, talerz ryby z dodatkami (lubię dobrą coleslaw i fasolkę z moim sumem). Pikantny sos tatarski jest również dobry z smażonymi sumami. Smacznego!Uwaga: smażony Sum sprawia, że doskonałe śniadanie, wraz ze smażonymi ziemniakami, gdy jesteś na kempingu!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio