Pat ' s chorizo and Collard Green Dressing
Opatrunek Pata Chorizo i Collard Green wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 607 kalorii, 22g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.99 za porcję. Jeśli masz jajka, czosnek, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pat ' s chorizo and Collard Green Dressing, Duszone Warzywa Collard Z Chorizo, oraz Collard Greens Gulasz Z Chorizo & Czosnek.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Roztopić masło w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gdy masło się spieni, dodać chorizo i gotować przez 5 minut.
Dodać warzywa i saute do miękkości, o 5 do 8 protokół więcej. Odstawić do ostygnięcia.
Dodać chleb kukurydziany do bardzo dużej miski.
Wlać bulion i ubite jajka. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj schłodzone warzywa i pietruszkę i wrzuć wszystko razem.
Wlać mieszaninę do dużego 4-ćwiartkowego naczynia z masłem i przykryć folią.
Piec przez 30 minut, następnie odkryć i kontynuować pieczenie przez 15 minut więcej.