Pat ' s Beer Can Grillowany kurczak
Pat ' s Beer Can Grillowany kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1164 kalorii, 86g białka, oraz 83g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oregano, czosnek w proszku, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Grillowany Kurczak Imbirowo-Piwny, oraz Grillowany Kurczak Z Pupą Piwną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do rub kurczaka: w małej misce wymieszać wszystkie składniki razem i użyć do grillowanego kurczaka. Dodatkową mieszaninę można przechowywać w hermetycznym pojemniku przez okres do 6 miesięcy.
Dla kurczaka: rozgrzej grill na średnim ogniu.
Przetrzyj kurczaka i jego jamę olejem roślinnym. Doprawić kurczaka mieszanką rub, pamiętając o przyprawianiu jamy.
Wylej 1/4 piwa i posadź kurczaka na puszce piwa.
Umieść kurczaka w środku gorącego grilla i przykryj. Gotować kurczaka przez 1 do 1 1/2 godziny, lub aż termometr natychmiastowy odczyt rejestruje 165 stopni F. po ugotowaniu, przykryć luźno folią i odstawić na 10 minut przed rzeźbieniem.