Pasztety wołowe z rukolą i sałatką ziołową

Pasztety wołowe z rukolą i sałatką ziołową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz filety mignons, olej roślinny, akompaniament: kliny limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane pasztety z kurczaka z sałatką ziołową i smażoną rzodkiewką, Marynowane ziołami grillowane pasztety z kurczaka z sosem z patelni, oraz Pieczony kurczak ziołowy z sałatką z moreli i rukoli.
Instrukcje
Każdy filet pokroić poziomo (w poprzek ziarna) na trzy równe kawałki. Delikatnie Funt filety między arkusze folii do grubości 1/4 cala za pomocą płaskiego mięsa pounder lub wałka do ciasta.
Wymieszać sok z limonki, oliwę z oliwek, sól i pieprz do smaku, a następnie wymieszać z rukolą, kolendrą i miętą.
Pat 2 paillards suche i doprawić solą i pieprzem.
Ciepła 3/4 łyżka oleju roślinnego w 10-calowej patelni ciężkich na dużym ogniu, aż dopiero zaczynają palić, następnie sauté paillards, obracając raz, 1 minuta średnio rzadkie.
Przenieść na talerz. Wysusz i doprawić Pozostałe paillardy i smażyć w ten sam sposób z pozostałym olejem.