Pasztet Z Wędzonego Pstrąga

Pasztet Z Wędzonego Pstrąga
Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 31 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Mieszanka papryki, crème fraîche, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pasztet Z Pstrąga Wędzonego, Pstrąg Wędzony "Pasztet", oraz Pasztet z wędzonego pstrąga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej, niereaktywnej misce, połączyć crème fraîche lub śmietany, kapary, szczypiorek, estragon, papryka, cayenne, i sok z limonki. Doprawić solą i pieprzem.Za pomocą rąk rozbij pstrąga na kawałki wielkości kęsa, odrzucając wszelkie kości i skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
EstragonEstragon
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
KaparyKapary
SzczypiorekSzczypiorek
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać rybę do mieszanki crème fraîche. Szybko mieszaj łyżką, używając łyżki do rozbicia ryby, aż mieszanina będzie konsystencją do smarowania. Doprawić solą i pieprzem według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Creme FraicheCreme Fraiche
RybyRyby
3
Podawać na krakersach lub cienko pokrojonych tostach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn