Pasztet Z Wędzonego Pstrąga
Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 31 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Mieszanka papryki, crème fraîche, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pasztet Z Pstrąga Wędzonego, Pstrąg Wędzony "Pasztet", oraz Pasztet z wędzonego pstrąga dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej, niereaktywnej misce, połączyć crème fraîche lub śmietany, kapary, szczypiorek, estragon, papryka, cayenne, i sok z limonki. Doprawić solą i pieprzem.Za pomocą rąk rozbij pstrąga na kawałki wielkości kęsa, odrzucając wszelkie kości i skórę.
Dodać rybę do mieszanki crème fraîche. Szybko mieszaj łyżką, używając łyżki do rozbicia ryby, aż mieszanina będzie konsystencją do smarowania. Doprawić solą i pieprzem według uznania.
Podawać na krakersach lub cienko pokrojonych tostach.