Pasztet Z Wątróbki Kurczaka Po Francusku

Pasztet Z Wątróbki Kurczaka Po Francusku
Francuski posiekany pasztet z wątróbki drobiowej może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 70 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wątróbki drobiowej, sól i pieprz, skrobia ziemniaczana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pasztet Z Posiekanej Wątroby, Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, oraz Pasztet Z Wątróbki Drobiowej" dla podobnych receptur.

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia7
Magazyn