Pasztet Z Wątróbki Drobiowej
Pasztet z wątróbki drobiowej może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 991 kalorii, 53g białka, oraz 76 g tłuszczu. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, brandy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, Pasztet Z Wątróbki Drobiowej, oraz Pasztet Z Wątróbki Drobiowej.
Instrukcje
Roztopić 1/2 szklanki masła na dużej patelni.
Dodaj wątróbki, cebulę, jabłko, curry, sól i pieprz. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
Mieszanka wątroby łyżka do pojemnika z mikserem lub robot kuchenny; proces do gładkiej.
Pozostałe masło pokroić na 4 kawałki.
Dodać masło i brandy; proces do gładkiej.
Mieszankę łyżką do lekko naoliwionej formy 3 1/2 szklanki. Chill kilka godzin lub przez noc. Odwróć na półmisek; udekoruj posiekanymi lub pokrojonymi na twardo jajkami i natką pietruszki, jeśli chcesz.