Pasztet Z Kurczaka Wiejskiego
Jeśli 44 grosze za porcję spada w budżecie, wiejski pasztet z kurczaka może być niesamowity bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz serek blokowy, tymianek, Porto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pasztet wiejski (pâté de Campagne), Pasztet Z Szynki Wiejskiej, oraz Francuski Pasztet Wiejski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć 4 protokół.
Dodaj wątróbki z kurczaka; gotować 2 minuty lub aż wątróbki stracą różowy kolor.
Dodać port i gotować 3 minuty lub aż większość cieczy odparuje. Super.
Umieścić mieszaninę wątróbki kurczaka, sól, i dalej 5 składników (sól przez ziele angielskie) w robocie kuchennym lub blenderze; proces aż gładka, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Dodać śmietanę, pierś z kurczaka, i serek; proces do gładkiej, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Rozprowadź mieszaninę kurczaka na patelni bochenkowej o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 17
Chłodny; przykryć i schłodzić 8 godzin.
Podawać w temperaturze pokojowej.