Pasztet z fasoli maślanej z grzanką melba
Pasztet z fasoli maślanej z grzanką melba to lacto ovo vegetarian przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 823 kalorie, 4G białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, masło fasolowe, śmietanę kwaśną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Majonez krabowy z tostem Melba & sałatka ziołowa, Grillowana Melba brzoskwiniowa z waniliowym jogurtem mrożonym, oraz Pasztet z fasoli i orzechów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni, następnie delikatnie gotować szalotkę i czosnek przez 5 minut, aż zmiękną.
Przełożyć do dużej miski.
Dodać masło fasolki, następnie rozgnieść razem do mniej więcej puree. Wymieszać śmietanę, natkę pietruszki i przyprawy. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
W międzyczasie kromki chleba umieść pod średnim grillem i delikatnie tostuj z obu stron na złoty kolor.
Odetnij skórki i za pomocą długiego, ostrego noża podziel chleb na pół, przez środek.
Pieczywo, niepalone-bokiem do góry, umieść pod niskim grillem, aż zawija się w chrupiącą, złotą skorupę.
Podawać z masłem fasoli pt i gałązką pietruszki.