Pasztet Z Czerwonego Łososia
Pasztet z czerwonego łososia może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soku z cytryny, cebula, chrzan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 25%. Spróbuj Pasztet Z Łososia, Pasztet Z Łososia, oraz Pasztet Z Łososia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać łososia, ser śmietankowy, chrzan, sok z cytryny i cebulę. Schłodzić, jeśli to konieczne, aż będzie wystarczająco mocny, aby obsłużyć, a następnie uformować w kulkę.
Bułka z natką pietruszki i / lub orzechów pekan. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Podawać z różnymi krakersami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau